Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e bën dashuria e tepërt të llastuar një fëmijë?

A e bën dashuria e tepërt të llastuar një fëmijë?

A e bën dashuria e tepërt të llastuar një fëmijë?

Prof. Xhasim El-mutava:”Nëse të hollat e depozituara në bankë, do i nxirrnim njëherazi dhe t’i shpenzonim të gjitha, a nuk do të konsiderohej diçka e tillë si shpërdorim dhe keqmenaxhim? Ne shohim që disa prindër e shprehin dhe e nxjerrin të gjithë dashurinë që ndjejnë për fëmijët, gjë e cila i bën fëmijët të llastuar.”

Dr. Beshir Salih Er-Reshidij:”Kjo është një pyetje e goditur. Le të mbetemi përsëri tek të hollat e depozituara në bankë. Nëse do i merrje të gjithë të hollat e depozituara dhe do i shpenzoje pa kriter, diçka e tillë do të ishte katastrofë dhe shkatërrim. E tillë është dhe dashuria, të cilës duhet t’i gjejmë vendin. Ne duhet të dimë kur të falim dashuri dhe kur jo.”

Prof. Xhasim El-mutava:”Sipas jush problemi nuk qëndron në sasinë e dashurisë, por qëndron në kohën dhe në vendin e duhur.”

Dr. Beshir Salih Er-Reshidij:”Kjo është e vërtetë.”

 

(Visited 123 times, 1 visits today)