Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A duhet të përdorim cdo ditë ëmbëlsirë pas ushqimit?

A duhet të përdorim cdo ditë ëmbëlsirë pas ushqimit?

A duhet të përdorim cdo ditë ëmbëlsirë pas ushqimit?

Pothuajse nuk ka njeri që nuk e ka këtë shprehi. Gjithmonë dëshirojmë të hamë diçka ëmbël pas shujtave. Fatkeqësisht, kjo është krejtësisht e panevojshme dhe shumica nga ne e dimë, mirëpo qëllimisht e injorojmë. Nëse këtë e bëni çdo ditë, atëherë e kuptoni se jeta do të ishte më e lehtë po të zvogëlohej konsumimi i sheqerit. Le të jetë deserti diçka me të cilin gostiteni një herë në javë, më së miri gjatë fundjavës, kur keni kohë të lëvizni dhe t’i digjni kaloritë e ngrëna.

(Visited 396 times, 1 visits today)