Sábado, 6/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A duhet të lahet gruaja e cila në ëndërr sheh atë që sheh mashkulli?

A duhet të lahet gruaja e cila në ëndërr sheh atë që sheh mashkulli?

Ummu Seleme ka pyetur të Dërguarin e Allahut sal-lallahu alejhi ve sel-lem: “O i Dërguari i Allahut, Allahu nuk turpërohet nga e vërteta. A duhet të lahet gruaja e cila në ëndërr sheh atë që sheh mashkulli?” (pra, përjetimin e marrëdhënies seksuale në gjumë), dhe i Dërguari sal-lallahu alejhi ve sel-lem u përgjigj: “Po nëse ka polucion në ëndërr, le të lahet.” Ummu selem ka thënë: “Vallë edhe gruaja mund të ketë polucion, o i Dërguar?” Në këtë i Dërguari iu përgjigj: “Po të mos kishte, atëherë si do të mund t`i përngjante fëmija?”

 

(Visited 265 times, 1 visits today)
Top