Quinta-feira, 20/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A doni që t’ju tregoj një fshehtësi të cilën po e vepruat do ta doni njëri tjetrin?

A doni që t’ju tregoj një fshehtësi të cilën po e vepruat do ta doni njëri tjetrin?

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Pasha Atë në dorën e të Cilit është shpirti im! Nuk do të hyni në Xhennet përderisa të besoni, e nuk keni besuar përderisa ta doni njëri tjetrin. A doni që t’ju tregoj një fshehtësi të cilën po e vepruat do ta doni njëri tjetrin? Përhapni selamin mes jush!”

(Visited 498 times, 1 visits today)
Top