Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

A DONË TË FITOSH MIRËSINË E PLOTË!!

A DONË TË FITOSH MIRËSINË E PLOTË!!

miresi
E mrekullueshme është t’i ndihmosh të tjerëve pa dobi dhe interes!
Mirëpo, më e mrekullueshme është kur e bën nijetin t’i ndihmosh tjetrit që të fitosh shpërblim nga Allahu.
E mrekullueshme është të buzëqeshësh në fytyrën e vëllait tënd musliman!
Mirëpo, më e mrekullueshme është kur të intereson gjendja e tij, ka mundësi të jetë ngushtë dhe të ketë nevojë për ndihmë.
E mrekullueshme është përkujdesja për nevojat e të tjerëve dhe largimi nga të menduarit keq për mëkatet e tij.
Mirëpo, më e mrekullueshme është kur tua falsh, dhe mos ti përcjellsh të metat e tyre dhe ta kthesh të keqen me të mirë!
Atëherë e merr të gjithë mirësinë!!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU