Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A do ta mbani amanetin ?

A do ta mbani amanetin ?

Hasen el Basri (Allahu e mëshiroftë!) ka thënë: “Ato (detyrat) iu paraqitën shtatë qiejve të zbukuruar me yje dhe engjëjve që mbajnë Arshin dhe iu tha: ‘A do ta mbani amanetin dhe gjithë çka lidhje me të?’ Thanë: ‘Çfarë ka në të?’ Iu tha: ‘Nëse e plotësoni do të shpërbleheni e nëse nuk e plotësoni do të ndëshkoheni’. Thanë: ‘Jo’. Pastaj iu paraqitën shtatë tokave. Iu tha: ‘A do ta mbani amanetin dhe gjithë çka lidhje me të?’ Thanë: ‘Çfarë ka në të?’ Iu tha: ‘Nëse e plotësoni do të shpërbleheni e nëse nuk e plotësoni do të ndëshkoheni’. Thanë: ‘Jo’. Pastaj iu paraqitën maleve të cilët përsëri nuk pranuan.”

(Visited 103 times, 1 visits today)
Top