Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Aِborti, ky vrasësi i heshtur!

Aِborti, ky vrasësi i heshtur!

Aِborti, ky vrasësi i heshtur!

Aktivistët e të drejtave të njeriut, përse nuk ndërmarin iniciativa për të ndaluar masakrën njerëzore e cila quhet “Abort”.
Kur kryhet një abort, a nuk meret një jetë e pafajshme?!
Kur kryen një abort, a nuk ke bërë një krim?!
Pasioni i shfrenuar -sidomos i rinisë-, lidhjet jasht martesore që në mosha të reja, po e shkatërrojnë shoqërinë shqiptare dhe po e rrënojnë atë moralisht dhe numerikisht.
Ne muslimanët duhet të kontribuojmë në ndërgjegjësimin e shoqërisë rreth këtij fenomeni, sidomos ke rinia.

 

(Visited 53 times, 1 visits today)
Top