Quinta-feira, 3/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

9 Simptomet e magjise se zeze

9 Simptomet e magjise se zeze

Simptomet e magjise se zeze

1. Ndjenja qe jeni i shëmtuar

2. Kur ju i krehni flokët, ju humbni shumë flokë.

3. Dhimbja në shpatulla, mbrapa shpindes se poshtme dhe barku i fryrë

4. Plagë trupore

5. Kur dilni jashtë shtepise ndjeheni të relaksuar kur jeni brenda ndjehen të merzitur apo irituar

6. E urreni gruan ose burrin

7. Kur largoheni nga njëri-tjetri ju mungon njëri-tjetri, kur jeni së bashku nuk pëlqeni njëri-tjetrin.

8. Dyshim për njëri-tjetrin

9. Ju nuk e çmoni ndonjë gjë që bën burri ose gruaja.

(Visited 178 times, 1 visits today)
Top