Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

9 Sëmundje që përhapen shkaku i pornografisë

9 Sëmundje që përhapen shkaku i pornografisë

Sëmundjet që shkaktohen për shkak të reklamimit dhe përhapjes së filmave me përmbajtje pornografike, janë të shumta. Këto sëmundje prekin kryesisht të rinjtë. Nga këto sëmundje, mund të përmendim:

1 – Kongjestion në prostatë.

2 – Pagjumësi, stres dhe depresion.

3 – Dëmtim të testikujve, gjë që mund të çojë në impotencë të plotë.

4 – Ç`rregullime psikologjike.

5 – Dobësi e kujtesës.

6 – Dëshira për më shumë gjumë, lodhje e përgjithshme dhe përtaci.

7 – Ndjenja se ka vepruar diçka të pahijshme.

8 – Dhimbje të shpinës.

9 – Ftohje seksuale.

 

(Visited 120 times, 1 visits today)
Top