Domingo, 15/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

9 këshilla bazike për nënat lidhur me ushqyerjen e foshnjeve

9 këshilla bazike për nënat lidhur me ushqyerjen e foshnjeve

9 këshilla bazike për nënat lidhur me ushqyerjen e foshnjeve, dhe lista është si më poshtë

  1.  Jepini fëmijës sasinë e nevojshme të qumështit
  2.  Jepini fëmijës qumësht nga të dy gjinjë
  3.  Të vegjlit duhet të pinë shpesh por pa e tepruar
  4.  Gjatë pirjes krijojini foshnjës mundësi të pushojë nga pak
  5.  Nëna që ka fëmijën në gji duhet të marrë sa më shumë lëngje
  6.  Ushqimi i nënës duhet të sigurojë elementet e nevojshme
  7.  Sa më shumë të pijë fëmija, aq më tepër qumësht prodhon gjiri
  8.  Fëmijës deri në gjashtë muaj nuk i jepen ushqime jo të lëngshme
  9.  Nëna që ka fëmijën në gji duhet të shmangë stresin, shqetësimet
(Visited 19 times, 1 visits today)
Top