Wednesday, 16/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

9 Gjërat më të rrezikshme për fëmijët që prindërit duhet t`i dinë9 Gjërat më të rrezikshme për fëmijët që prindërit duhet t`i dinë

1.) Mbushjet e dhëmbëve me Mërkur
Këto mbushje shumë toksike vendosen direkt në gojën e fëmijëve ku ata thithendhe gëlltiten, duke shkaktuar helmim nga zhiva tek fëmija dhe duke e çuar në dëmtime afatgjata neurologjike.
2.) Vaksinat
Vaksinat janë të mbushura me lëndë neurotoksike dhe karcerogjene dhe janë ruajtur me merkur, një nga format më të rrezikshme kimike të metaleve të rënda toksike. Kur injektohet drejtpërdrejt në trupat e fëmijëve ajo shkakton dëmtime të rënda neurologjike. Dhe kjo shkakton Autizëm.
3). Shurupi i kollës
Pothuajse të gjitha ilaçet për fëmijëve përmbajnë substanca të shumta toksike, ëmbëlsuesa kimikë, preservativa dhe aditivë. Shurupi i kollë, në veçanti, është provuar shkencërisht të jetë absolutisht i pavlefshëm në parandalimin e kollës sepse janë të ëmbël dhe të zgjeruara në mënyrë kozmetike me ngjyra artificiale të bëra nga petrokimikate.

4.) Kremi mbrojtës nga dielli
Produktet më të njohura mbrojtëse nga dielli në të vërtetë shkaktojnë kancer të lëkurës për shkak të kimikateve të shumta toksike që ato përmbajnë.
5.) Qumështi i përpunuar
Fëmijët e moshës 10 vjeçare tani po diagnostikohen me sëmundje të zemrës dhe arteriet e bllokuara. Kjo është për shkak, pjesërisht, se të gjithë fëmijët pijnë qumështit të përpunuar homogjenizimi i bën yndyrnat e qumështit të rrezikshme për shëndetin kardiovaskular.
6.) Fastfood-et
Ushqimi i shpejtë është tepër i keq për fëmijët. Jo vetëm që janë të homogjenizuara, të hidrogjenuara por gjithashtu janë të mbushur me aditivë kimikë, sheqerna të përpunuara, ngjyrosje ushqimore petrokimike dhe substanca të tjera jo të shëndetshme.
7.) Detergjentë kimikë për larjen
Kimikatet e aromave janë shpesh kancerogjene dhe janë po aq të këqija për mjedisin sa janë për shëndetin e fëmijëve.

8.) Kimikatet kundra zjarrit
A e dini se dyshekët e rinj për foshnjat dhe fëmijët shpesh mbulohen me kimikate kundra zjarrit? Këto absorbohen lehtësisht përmes lëkurës së foshnjave dhe fëmijëve dhe bëjnë çrregullime të shumta neurologjike
9.) Aromatikët e ajrit
Çlirimi i tyre në shtëpi i ekspozon fëmijët ndaj kimikateve, duke promovuar astmë dhe probleme të tjera të frymëmarrjes. Nëse vlerësoni shëndetin e fëmijëve tuaj, shmangni produktet aromatike të ajrit dhe përdorni vetëm vajra esenciale.

Burimi: march-against-monsanto
©gatuajshendetshem/a.c./