Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

865 qytetarë janë mbidozuar me drogë

865 qytetarë janë mbidozuar me drogë

Vetëm në Shkup, ekipet e ndihmës së shpejtë në vizitë shtëpiake pranë Shtëpisë së shëndetit Shkup dhe Klinikës për toksiologji nga periudha 2009-2012, kanë pasur 865 intervenime në raste të mbidozimit.

865 qytetarë janë mbidozuar me drogë
Shoqata HOPS- Opsione për shëndet  të mirë në Shkup, me këtë rast kumtoi se sipas Raportit të fundit të Zyres së Kombeve të Bashkuara për drogë dhe krim deri në vitin 2013, globalisht rreth 247 mijë persona kanë vdekur nga mbidozimi.

Vetëm në Shkup, ekipet e ndihmës së shpejtë në vizitë shtëpiake pranë Shtëpisë së shëndetit Shkup dhe Klinikës për toksiologji nga periudha 2009-2012, kanë pasur 865 intervenime në raste të mbidozimit, kumtojnë nga HOPS.