Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

80 Magjistra të shkencave, doktora dhe specialista nga fusha të ndryshme

80 Magjistra të shkencave, doktora dhe specialista nga fusha të ndryshme

80 Magjistra të shkencave, doktora dhe specialista nga fusha të ndryshme, përbëjnë listën tonë prej 110 kandidatëve të Partisë FJALA e cila është çertifikuar sot nga KQZ-ja.

Popull i dashur, ju jeni ata që vendosni se kush do të fitoj.

Gëzim Kelmendi
Kryetar i Partisë FJALA

(Visited 65 times, 1 visits today)