Segunda-feira, 24/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

8 Këshilla për të shmangur dhimbjet në qafë

8 Këshilla për të shmangur dhimbjet në qafë

Disa këshilla për të shmangur dhimbjet në qafë

– Tregoni kujdes me pozicionet e qafës
– Mbani një qëndrim të përshtatshëm
– Shpatullat prapa dhe gjoksin jashtë
– Zgjidhni karrigen e përshtatshme
– Këmbët duhet të qëndrojnë të mbështetura në dysheme
– Kurrizi duhet mbështetur në karrige
– Kujdesuni për pozicionin e kolonës vertebrale
– Bëni ushtrime të vogla të përditshme

(Visited 96 times, 1 visits today)
Top