Domingo, 29/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

8 fjali qe do te largojne merzine dhe stresin

8 fjali qe do te largojne merzine dhe stresin

8 fjali qe do te largojne merzine dhe stresin

1-Më pyetën për ilaçin e dhembjes, ju përgjigja durimi.

2-Më pyetën për ilaçin e dështimit, ju përgjigja vazhdimësia.

3-Më pyetën për ilaçin e zilisë, ju përgjigja injorimi.

4-Më pyetën për ilaçin e urrejtjes, ju përgjigja dashuria.

5-Më pyetën për ilaçin e armiqësisë, ju përgjigja bamirësia.

6-Më pyetën për ilaçin e shpifjes dhe përgojimit, ju përgjigja heshtja.

7-Më pyetën për ilaçin e paditurisë, ju përgjigja dituria.

8-Më pyetën për ilaçin e së keqes, ju përgjigja bej mire.

Ndaj mos e lodh veten tënde por bëhu i fortë duke përdorur në çdo sëmundje ilaçin përkatës.Mos humb kohën kot dhe mos e lodh veten por vazhdo rrugën tënde drejt suksesit dhe mirësisë.

(Visited 191 times, 1 visits today)
Top