Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

8 dobitë mjekuese të limonit

8 dobitë mjekuese të limonit

8 dobitë mjekuese të limonit

LIMONI

– Është substancë e fuqishme për humbje të peshës
– Ndihmon pastrimin e brendshëm
– Është antiseptik
– Ngadalëson zhvillimin e baktereve që shkaktojnë sëmundje
– Pastron mëlçinë
– Redukton fryrjen e barkut dhe ënjtjen
– Është antioksidant i fortë
– Ndihmon lëkurën të jetë e shkëlqyer dhe e shëndetshme.

(Visited 151 times, 1 visits today)
Top