Sexta-feira, 22/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

7 simptoma të syrit të keq dhe hasedit (smirës,xhelozisë)

7 simptoma të syrit të keq dhe hasedit (smirës,xhelozisë)

 

7 simptoma të syrit të keq dhe hasedit (smirës,xhelozisë)

 

  1. Paraqitja e sëmundjeve të ndryshme të rezikshme
  2. Shytpje mbi vetulla
  3. Plogështi e jashtëzakonshme
  4. Rënie shpirtërore
  5. Mossukses në mësime apo në punë
  6. Hapja e gojës gjatë dëgjimit të Kur’anit posaqërisht gjatë dëgjimit të kaptinës el-Felek dhe En-Nas
  7. Gogësim

Verejtje verejtje..lidhje me simptomat…

Nuk është kushtë që të mblidhen të gjitha simptomet për të aluduar se personi është i sëmurë,por shumicën e tyre,dhe nuk është kusht se nëse dikush posedon dicka nga këto simptome të jetë i sëmurë nga xhinët,msyshi,xhelozia apo sihri.

Vërejtje !!!

Këta simptome janë të njohura pas studimit të cështjes dhe kërkimit,dhe nuk ka argumente nga
Kur’ani dhe Sunneti,për këtë ka që janë qëlluar dhe ka që janë gabime,si cdo fjalë e njeriut.

(Visited 293 times, 1 visits today)
Top