Sexta-feira, 26/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

7 Shkaktaret kryesore per shkaktimin e te gjitha semundjeve sidomos atyre “moderne te pasherueshme”

7 Shkaktaret kryesore per shkaktimin e te gjitha semundjeve sidomos atyre “moderne te pasherueshme”

1.Mungesa e besimit ne Zot
2.Keq ushqyeshmeria (mos interesimi i te ushqyerit me ushqime bio)
3.Ndotja e ambientit

4.Ushqyeshmeria me gjera haram si alkool,mish derri etj.
5.Ushqyeshmeria me ushqim industrial.
6.Syri i keq dhe hasedi.

7.Magjia dhe shejtani

(Visited 90 times, 1 visits today)
Top