Quinta-feira, 30/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

7 kuriozitete

7 kuriozitete

” Ndërmjet njeriut dhe kufrit (mosbesimit) është lënia e namazit. ”

” Handhale ibn Amrin e kanë pastruar engjëjt. ”

“Therja e kurbanit me rastin e lindjes së fëmijës, quhet akika. ”

” Nata “Lejletul-Kadr” është më e vlefshme se 1000 muaj. “

 

Njëriu i parë në Tokë është Ademi (A.S) … dhe jo Majmunët apo GjysëmMajmunët.

Njëriu i parë që vdiq në Histori të Njerëzimit është i biri i Ademit, Habili.

Njëriu i parë që mbyti apo vrau dikënd në Histori të Njerëzimit është i biri i Ademit Kabili.

(Visited 109 times, 1 visits today)