Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

7 këshilla Islame të urta për një jetë të lumtur

7 këshilla Islame të urta për një jetë të lumtur

Mos u zemëro, bëhu i durueshëm, i butë dhe falës, jeta është e shkurtër !

Pastroje zemrën nga zilia, smira, urrejtja, armiqësia, tradhtia, se të gjitha janë sëmundje !

Sillu me njerëzit me mirësi dhe me respekt, gjoksi do të zgjerohet ty !

Lexo Kuran me meditim dhe gjithmonë shpeshtoje përmendjen e Allahut !

Kërko dituri dhe njohje dhe lexo sa më tepër, se leximi e largon mërzinë !

Jeto me Zotin tënd, mesatar, mes shpresës dhe frikës, dhe do të jesh nga të lumturit!!

Le të bëhet parulla jonë: “Kurani Famëlartë Shoku Im”!!

(Visited 240 times, 1 visits today)