Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

7 fjali (këshilla) te arta

7 fjali (këshilla) te arta

Shumë zgjidhje mund të vijnë si rrjedhojë e një lutjeje, andaj mos kurse lutjet !

Mosha nuk garanton pjekuri !

Kërko respekt e jo vëmendje.. zgjat më tepër !

Çdo rrugë është e shkurt nëse diçka e mirë të pret në fund !

Po që se të gjitha krijesat dëshirojnë të bëjnë dëm me diç që nuk e ka shkruar Allahu për ty , nuk mund ta bëjnë atë !

Veprat e mira e lirojnë njeriun nga burgu i mëkateve dhe e nxjerrin në botën e gjërë të përkushtimit !

Kush punon sheh rezultat !!

(Visited 98 times, 1 visits today)
Top