Terça-feira, 26/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

7 dobitë kryesore të lutjes

7 dobitë kryesore të lutjes

7 dobitë kryesore të lutjes

Dobite e lutjes

1. Allahu gëzohet kur robi i lutet vetëm Atij.
2. Largohet dhe deshpërohet shejtani
3. Largon deshprimin dhe pikllimin nga zemra dhe në të hyn gëzimi
4. E forcon trupin dhe zëmren,imanin e bën edhe më të qëndrueshëm në zemrën e tij dhe e njef Zotin e tij më shumë .
5. Lutja drejtuar Allahut i bën të ndritshme zëmren dhe fytyren.
6. I hap dyert e mirsive,furnizimit dhe bereqetit.
7. Ai i cili i lutet vetem Allahut ,Allahu e Sheron.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Top