Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

7 çelësat e suksesit në realizimin e projekteve në jetë

7 çelësat e suksesit në realizimin e projekteve në jetë

7 çelësat e suksesit në realizimin e projekteve në jetë

1- Ashku i zemrës.
2- Fuqia e besimit dhe bindjes.
3- Idetë e qarta.
4- Energjia, durimi dhe sakrifica.
5- Strategjia.
6- Aftësia në marrëdhënie me njerëzit.
7- Arti i komunikimit efektiv

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top