Sexta-feira, 5/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

7 arsye pse duhet që ti përdorim këto fara të dobishme

7 arsye pse duhet që ti përdorim këto fara të dobishme

7 arsye pse duhet që ti përdorim këto fara të dobishme
1. Ndihmojnë në humbjen e peshës, e ndihmojnë reduktimin e
ushqimit, e bllokon përthithjen e kalorive dhe mu për këtë e
bën një ndihmës të madh i dietëve.
2. Ndjehesh më i plotë dhe më i shpejtë: E ndihmon dietën
tënde që të ndjehesh i plotë, sepse peshon më shumë se 10 herë
në ujë duke formuar një gell.
3. Atletët dhe ata që merren me sport: është i dobishëm për
sportistët për ti rregulluar muskujt sepse përmban 20 %
proteinë dhe mund ta bëjë trupin e njeriut që të hidrojë.
4. E ndihmon shtypjen e gjakut.
5. Omega 3: Është përbërësi më i madh i omega3.
6. Ndihmon që atyre që janë të sëmurë nga diabeti: sepse e
kontrollon dhe e rregullon sheqerin në gjak.
7. E ul kolesterollin, i largon rreziqet e sëmundjes në zemër.

(Visited 147 times, 1 visits today)
Top