Domingo, 15/9/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

6 momentet kur pranohet lutja

6 momentet kur pranohet lutja

1 . Koha në mes të ezanit dhe ikametit.

2 . Në teshehudin e fundit të namazit.

3 . Në sexhde (gjatë namazit).

4 . Pak orë para se të përfundoj dita e Xhuma (pak orë para namazit të akshamit).

5 . Në një të tretën e natës.

6 . Në ato momente kur të bie shi.

Këto janë gjatë kohët për të cilat kemi argument nga suneti, që nëse robi gjatë këtyre kohëve e lut Zotin e vet me sinqeritet të plotë, Ai do t’i përgjigjet lutjes së tij.

(Visited 449 times, 1 visits today)
Top