Segunda-feira, 29/5/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

6 arsye të mira pse foshnjat tuaja duhet të ushqehen me gji

6 arsye të mira pse foshnjat tuaja duhet të ushqehen me gji

bebja dhe qumeshti

Gjashtë arsye të mira pse foshnjat tuaja duhet të ushqehen me gji

1. Nuk ekziston ushqim më të mirë për foshnjat.

2. Parandalon sëmundjet dhe infeksionet.

3. Tretet lehtë nga foshnjat.

4. E forcon inteligjencën dhe të parit.

5. Ai ndërton një zemër të shëndoshë.

6. Kurani na urdhëron ta bëjmë atë!