Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

6 ajetet e shërimit

6 ajetet e shërimit

6 ajetet e shërimit

“Thuj:Ai eshte per besimtaret udhezues e sherues. (Fusile,44)

“Ne te shpallim Kuranin qe eshte sherim dhe meshire per besimtaret”(El-Isra,82.)

”Dhe kur semurem Ai me sheron.”(Esh-Shura,80)

”Nga barqet e tyre (bleteve)del leng,ngjyra e te cilit eshte e ndryshme dhe ne te cilen ka sherim(bar-ilaç)per njerzit.(En-Nahl,69)

…..e juve ju ndihmon kundër tyre dhe shëron zemrat e njerëzve besimtarë. ( Surja Tevbe 14  )

O ju njerëz! Juve ju erdhi nga zoti juaj këshilla (Kur’ani) dhe shërimi i asaj që gjendet në krahrorët tuaj (në zemra), edhe udhëzim e mëshirë për besimtarët. (Junus,57)