Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për çdo pasanik

Për çdo pasanik

Per cdo pasanik qe e ruan pasurine dhe nuk e shperndane tek te tjeret:

  •  familjaret,
  • te varferit,
  • te studentet,
  • tek shendetesia,
  • jetimet,
  • udhetaret,
  • fqinjet 
  • shoqeria dhe investimet ne vendlindje

SURJA EL-HUMEZE

Bismil-lâhirr Rrahmânirr Rrahîm
1. Mjerë për çdo përqeshës – shpifës,
2. që grumbullon pasuri dhe e ruan,
3. duke menduar se ajo pasuri do ta bëjë të pavdekshëm!
4. Jo, aspak! Në të vërtetë, ai do të hidhet në torturën shkatërruese.
5. E kush mund të ta shpjegojë ty se çfarë është tortura
shkatërruese?
6. Ajo është zjarri i Allahut i ndezur fort,
7. i cili depërton deri në zemrën e njeriut.
8. Ai do t’i rrethojë ata nga çdo anë,
9. në shtylla të gjata flakëruese.

(Visited 175 times, 2 visits today)