Quinta-feira, 23/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

50 vende pune te lira ne Dubai (EBA)

50 vende pune te lira ne Dubai (EBA)

 

dubaiPunesim!
Lexo me vemendje !

“Puna Ime” sh.p.k, në bashkpunim me Rrjetin e Restoranteve “MILAS” ne Dubai Emiratet e Bashkuara Arabe;

Shpall konkurs mbi 50 vende te lira pune :

Në këtë pozita:

– Menagjer/e
-Supervaizer/e
-Kamarier/e ( Preferohet gjuha serbo-kroate)
-Banakier/e
-Mirkpritese (Preferohet gjuha serbo-kroate)
-Kuzhinier ( Preferohet me pervoj nderkombtare)
-Ndihmes Kuzhinier
-Kashier

Gjuha Angleze e domosdoshme per te gjitha Pozitat

Kushtet:

– Përvoja e punës e domosdoshme.
– Njohja e gjuhës angleze e domosdoshme.
– Mosha e preferuar 20 – 40Vjecar/e
-CV duhet te jet ne gjuhen Angleze

Ofrohet:

• Kontrata ; ju ofrohet 2 vjeçare (me të drejtë rinovimi), me kushte shumë të mira pagese duke ju sponsorizuar vizën dhe lejen e punës, sigurimin shëndetësor gjatë periudhës së punësimit, koston e udhëtimit (vajtje-ardhje) ç’do 1 vit drejt destinacionit të punë-dhënësit, strehimin tuaj në ambiente të përshtatshme,ushqim cilësor gjatë orarit të punës .

Të gjithë të interesuarit ti dërgojnë CV-të e tyre me fotografi së bashku me dëshminë për të dëshmuar punet e kryera, në E-mail:
info@punaime.net (Kandidimi bëhet vetëm përmes E-mailit, ku ne subject duhet te ceket pozita per te cilen aplikoni).

Do të kontaktohen vetëm kandidatet të cilat i plotësojnë kushtet e lartëcekura

Afati i aplikimit eshte deri me 15/12/2014

Shpresoj per dike te kemi dhene zgjidhje per hallet e jetes.