Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

5 Terapi nga mjeku drejtë shpëtimit !?

5 Terapi nga mjeku drejtë shpëtimit !?

mjeku

5 Terapi nga mjeku drejtë shpëtimit !?

Fudejl ibën Ijad,- Allahu e mëshiroftë!,- ka thënë:

“Kush i ruhet pesë gjërave është ruajtur prej të keqes së dynjasë dhe ahiretit, ato janë:

1: Vetëpëlqimit..
2: Hipokrizisë..
3: Mendjemadhësisë..
4: Mospërfilljes ..
5: Dhe Epshit”.

Hiljetul Eulia 8/95.

Perktheu:Suad Shabani

(Visited 60 times, 1 visits today)
Tags:
Top