Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

5 Shenjat që ke një personalitet të FORTË5 Shenjat që ke një personalitet të FORTË

1. BISEDAT E THJESHTA JANE TE MERZITSHME. Njerëzit me personalitete të forta janë të prirur për të lejuar njerëzit të dinë saktësisht se çfarë mendojnë ata, duke përfshirë pyetje të padrejta apo dialog tjetër që pak a shumë s’ka arritur asgjë. Është e panevojshme të thuhet, biseda e vogël është një pjesë e madhe e jetës së përditshme në Amerikë. Kjo është pjesë e arsyes se ata që janë të revoltuar prej saj mund të shihen si frikësuese.

2. QËNDRIMET IGNORANTE JANË TË NEVERITSHME
Në përgjithësi, njerëzit e fortë janë të mirë-arsimuar dhe kanë dije të gjerë. Prandaj, pritet që njerëzit e fortë thjesht të mos pranojnë qëndrimet injorante të të tjerëve. Ata kanë bërë çmos për të mësuar sa më shumë që të jetë e mundur dhe janë të gatshëm të mbajnë një mendje të hapur ndaj dallimeve të të tjerëve. Veçanërisht, këta njerëz nuk kërkojnë konsensusin e të tjerëve për të përcaktuar nëse perspektiva e tyre është e vlefshme apo jo.

3. MUNDËSITË KRIJOHEN ME FORCË
Njerëzit e fortë kanë një mënyrë për të krijuar mundësi pa patur nevojë për shumë ndihmë nga të tjerët. Kjo etikë e jashtëzakonshme e punës dhe aftësia për të përfituar nga mundësitë mund të frikësojnë më pak të motivuarat, të cilët mund të ftojnë armiqësi.

4. VËREJTJA E TJERËVE NUK ËSHTË E RËNDËSISHME
Në një shoqëri që kërkon vëmendje, njerëzit e fortë mund të kujdesen më pak. Ndërsa etika e tyre e madhe e punës dhe fuqia e karakterit mund të tërheqin vëmendjen – pozitive ose negative – nga njerëzit rreth tyre, personalitetet e forta nuk kalojnë shumë kohë duke vënë re. Ata pothuajse me siguri nuk do të shpenzojnë kohë dhe përpjekje të çmuara duke kërkuar vëmendjen e të tjerëve.A

5. KEQARDHJET NUK PRANOHEN
Edhe një herë, njerëzit e fortë janë të njohur për mbajtjen e kokës poshtë dhe për të bërë atë që duhet bërë – pavarësisht se sa e pakëndshme mund të jetë. Kur lind një problem, dikush me një personalitet të fortë do të fokusohet thjesht në atë që duhet të bëhet për ta rregulluar atë.

Burimi: /powerofpositivity.com/
©gatuajshendetshem/përktheu m.c./

(Visited 317 times, 1 visits today)
Top