Quinta-feira, 28/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

5 Rregulla që duhet ti dimë rreth ëndërrave

5 Rregulla që duhet ti dimë rreth ëndërrave

enderrat

Rregulla sa u takon ëndërrave:

– Nuk lejohet pohimi i sigurte, per nje koment specifik.

– Ne nuk e dime nese ato jane enderra nga Allahu, preokupim i dites, apo enderra te ngaterruara.

– Nuk duhet te marim prej tyre (enderrave) dispozita fetare.

– Nuk duhet te perdoren per mbajtje qendrimesh apo veprimesh.

-Ato (enderrat), jane pergezim dhe sihariq, ne rastin me te mire konsiderohen tregues por jo argumente.

Pra jane pergezime qe nxisin shprese (optimizem) dhe nepermjet tyre njeriu pergatitet per gjera qe mund ti ndodhin ne te ardhmen.

Perktheu Fation Isufi

(Visited 126 times, 1 visits today)
Tags:
Top