Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

5 keshilla nga psikoterapeuti

5 keshilla nga psikoterapeuti

 

Kujdes, mos i neglizhoni problemet e juaja, sepse ato janë njesoj sikurse pema, aq sa i kanë degët e gjata dhe të dukshme, poaq i kanë dhe rrënjët e thella dhe të padukshme!

Shpresa është sikur një fije bime e cila ka çelë në një vend të shkretë ku është shkatërruar pothuajse çdo gjë. Le të ujitet bima, ndoshta shkretëtira do të gjelbërohet; le të ushqehet shpresa, ndoshta jeta do të gjallërohet!

Nëse brenda vetës ndjenë zbrazëti, mundohu ta gjesh atë që mungon aty. Me psikoterapi mund ta plotësosh boshllëkun tënd!

Nëse e sheh se në jetë të janë vështirësuar rrugët për të kaluar, provo ta përdoresh rrugën alternative që quhet PSIKOTERAPIA e cila mund të çon drejt për tek caku se ku je nisur!

A të mundojnë pyetjet e shumta që ia bën vetës në lidhje me gjithçka që të del para!? Nëse po, atëherë dije se ka një vend ku mund të marrësh përgjigjet, e ai quhet PSIKOTERAPI!

Psikoterapeuti Yll Avdijaj

(Visited 102 times, 1 visits today)
Top