Quarta-feira’, 2/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

5 Këshilla nga një mendjendritur

5 Këshilla nga një mendjendritur
Agron Islami

1. Puno shumë!
2. Lutu në detaje!
3. Ndiqe zërin e qetë të intelektit!
4. Braktisi ziliqarët!
5. Guxo dhe mos u frikëso!

 

(Visited 100 times, 1 visits today)
Top