Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

5 Gabimet e burrit në raport me gruan

5 Gabimet e burrit në raport me gruan

1.Jomirësjellja e mirë me gruan, vrazhdësia dhe ashpërsia ndaj saj.
2.Rrahja e saj, e posacerisht rrahja e rëndë që shkakton dëme me arsye apo pa arsye.
3.Thirrja apo emërtimi i saj me emra të ulët qe aludojnë në ofendim dhe mangësi ndaj saj.
4.Privimi i saj nga të hollat apo gjërat që ajo ka nevojë për to, sic është ushqimi etj.
5.Mos lejimi i saj qe të shkoi në vizit te prindërit, vëllezërit apo të afërmit e saj..

(Visited 227 times, 1 visits today)
Top