Terça-feira, 7/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

5 Arsye pse ia vlen të lindësh fëmijë ?

5 Arsye pse ia vlen të lindësh fëmijë ?

bebe femije
1. Ata janë qëllimi i kësaj bote,
2. Ata mund të jenë shkaku për shpërblime te vazhdueshme(pas vdekjes suaj), derisa pasardhësit tu të ekzistojnë,
3. Ata do të luten për ty atëherë kur te gjithë të tjerët do të harrojnë,
4. Ata do te jenë udhëheqësit e së ardhmes
5. Ti i ke borxh atyre për të bere gjithçka për ta.

Thuaj: MashaAllah

Përktheu dhe përshtati : Bekim Thaqi

(Visited 198 times, 1 visits today)
Tags:
Top