Sexta-feira, 7/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

1001 shpikjet dhe bibloteka e te fshehtave

1001 shpikjet dhe bibloteka e te fshehtave

Përmes studjuesve dhe shkencetarëve të besimeve të ndryshme, disa nga zbulimet më të rëndësishme të njohura nga njerezimi u bënë në mesjetë. Një qytetrim që shtrihej nga Spanja e deri në Kinë dhe që hodhi themelet e Rilindjes Europiane.
Mesjeta nuk duhet të njihet më si epoka e erret, por si epoka e arte e qyteterimit Islam.

 

(Visited 201 times, 1 visits today)