Domingo, 5/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ta ndihmojmë Hakiun të rikthehet serisht në jetën normale!

Ta ndihmojmë Hakiun të rikthehet serisht në jetën normale!

Ta ndihmojmë Hakiun të rikthehet serisht në jetën normale!

Haki Shehu 25 vjeç vuan nga një sëmundje në shtyllën kurrizore dhe i nevojitet me patjetër transplant i palcës kurrizore. Sëmundja quhet MDS RAEB e cila çon në leuçemi akute.
Një kontribut nga ana juaj, sado i vogël, do i ndihmonte shumë.

  1. Kerkohet ndihme. Shperndaje.
  2. Me duhet ndihme, sado pak e vogel, do te mi shpentonte jeten time vellai. Vellai vuan nga nje semundje ne shtyllen kurrizore dhe i nevojitet me patjeter transplant i palces kurrizore. Semundja quhet MDS RAEB dhe eshte drejt leucemise akute. Ai eshte 25 vjec dhe transplanti do ta ndihmonte te bente nje jete normale. Transplanti eshte i kushtueshem dhe nuk realizohet ketu ne shqiperi, ndaj dhe do e bejm ne Turqi. Kostoja shkone 80,000-100,000 Euro. Nga te aferm dhe familjare kemi mbledhur disa fonde por jane te pamjaftueshme.
    Nje kontribut nga ana juaj, sado i vogel, do na ndihmonte shume
    Ju falenderoj dhe ndjes per kete shqetesim

 

Nr. Llogarie: 112431722010126 – EUR
Banka: Union Bank
IBAN: AL67214111060112431722010126
SWIFT: UNALALTR

Enita Shehu

Nëse nuk ke mundësi të ndihmosh, të paktën shpërndaje se ndoshta bëhesh sebeb që dikush tjetër të ndihmojë!

(Visited 37 times, 1 visits today)
Top