Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

43 vjet kurseu para për Haxh, vdes këtë vit duke bërë haxhin në Meke

43 vjet kurseu para për Haxh, vdes këtë vit duke bërë haxhin në Meke

Ky haxhi Pakistanez grumbulloi pasuri 43 vjet për të kryer haxhin.

Shiti tokën që kishte pastaj punoi me pagë aty, pasi që ishte pronar i asaj toke.

Vetëm që ti mundësohet që të vij në haxh këtë vit.

Ja, i shtrirë në krahun e djathtë, pasi që ia kishte dorëzuar shpirtin Allahut,në vendin më të pastër në botë, vdes në ihrame dhe duke bërë telbijen.

Sa përfundim i mirë! Allahu Ekber!

Hoxhë Bekir Halimi

(Visited 179 times, 1 visits today)