Quarta-feira’, 20/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

4 Shtepija thuajse ne perfundim – 2 Shtepija ne nisje

4 Shtepija thuajse ne perfundim – 2 Shtepija ne nisje

MashaAllah 🙂

4 Shtepija thuajse ne perfundim

2 Shtepija ne nisje

Shtepijat ne perfundim jane ne Prizren, Gur Bardh te Malisheves, Velekince te Gjilanit, Tivar te Malit te Zi

Shtepijat ne nisje jane ne Prizren dhe Kamenice

Zoti i shperblefte bamiresit

Halil Kastrati

(Visited 36 times, 1 visits today)
Top