Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

4 Sekretet për një martesë të lumtur

4 Sekretet për një martesë të lumtur

Ekspertët e marrëdhënieve sugjerojnë që nëse i zbatoni këto rregulla bazë nuk do të keni ndonjë dyshim për martesën tuaj përsëri:
Mirësia është çelësi
Fjalët mund të dalin nga goja juaj, por çdo fyerje që mund të vijë në mendje mundohuni ta mbani për vetë. Nëse filloni të fyeni njëri-tjetrin, marrëdhënia juaj do të ballafaqohet me destabilizim serioz. Në vend të fjalëve të dëmshme, zgjidhni komplimente dhe gjeste të mira
Dëgjoni
Sipas terapistit Dr Mike McNulty, shumica prej nesh thjesht duan të dëgjohen. Lejoni që t’ju tregojë diçka dhe të ndani mendimet dhe ndjenjat, pavarësisht se sa qesharake ose joetike mund të jetë. Të jesh gjithmonë një dëgjues i mirë.
Arti i kompromisit
Duke gjetur një e përbashkët me partnerin tuaj, pranoni gjërat që nuk mund të ndryshoni dhe krijoni hapësirë ​​për gjërat që dëshironi të ndryshoni.
Beni qejf
Stresi, detyrat dhe faktorë të tjerë mund të ndodhin çdo herë. Është thelbësore që ju të dini se si të argëtoheni edhe pas vitesh martesë. Në këtë mënyrë, ju do të mbani frymën tuaj rinore dhe do të jeni në gjendje të bini në dashuri me partnerin tuaj çdo ditë.

(Visited 297 times, 1 visits today)