Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

4 sekretet e burrave që çdo grua duhet t`i di

4 sekretet e burrave që çdo grua duhet t`i di

Burrat kanë disa sekrete për të cilat nuk flasin, por do të donin që gratë e tyre t`i dinë. Pas punës profesionale, fetare dhe personale me dhjetra çifte, kam përpiluar disa dallime midis burrave dhe grave. Shpeshherë këto keqkuptime janë gjërat që shkaktojnë ndjenja ose role të ngatërruara brenda një martese. Megjithëse njerëzit nuk duan gjithmonë të flasin, ka disa gjëra që burrat në jetën tonë do të dëshironin që ne të dinim.

1. Burrat janë romantikë
Burrat thonë “Unë të dua” me veprimet e tyre. Kur keni nevojë për atë që t’ju ndihmojë të pastroni oborrin ose të riparoni një rubinet me ujë, ai do ta bëjë atë, sepse ai ju do. Kur ai duket i heshtur dhe i hutuar, ai ndoshta po mendon për mënyrat për të zgjidhur problemet tuaja.Për të forcuar një marrëdhënie, burrat duan të bëjnë gjëra së bashku si çift, të tilla si lojëra ose aktivitete sportive. Kalimi i kohës “duke luajtur” së bashku është një mënyrë që ai shpreh dashurinë e tij për ju.

2. Burrat nuk janë të përsosur
Edhe pse të duket cudi, burri juaj nuk zotëron një top kristal. Nëse doni që ai të kuptojë diçka, duhet të flisni në mënyrë të qartë dhe të drejtpërdrejtë. Ai nuk mund të deshifrojë trishtimin në sytë tuaj; ju duhet t’i shpjegoni atij se çfarë është e gabuar. Burrat mësojnë nga shembujt e prindërve të tyre dhe njerëzve që ndikuan në rritjen e tyre. Sigurohuni që të vëzhgoni dhe kuptoni shembujt që janë pasqyrat në jetën e burrit tuaj.

3. Njerëzit duan të bëjnë të lumtur
Sigurohuni që ta ndihmoni burrin tuaj të ketë një lidhje të dashur me ju. Me stresin e punës, me një familje, situsten financiare dhe presione të tjera, është e rëndësishme që ai të ketë një grua mbështetëse nga ana e tij. Nëse jeni të ftohtë dhe të largët, është e vështirë për burrin tuaj t’ju ndihmojë që ta përmbushni atë rol dhe të jeni të lumtur. Intimiteti në martesë është për bashkëshortin dhe gruan. Të kesh një marrëdhënie të sinqertë dhe të hapur rreth kësaj teme mund të të ndihmojë të kesh një lidhje të fortë fizike dhe emocionale në martesën tënde.

4. Edhe meshkujt duan të jenë të lumtur
Burrat duan të shohin gratë e tyre të lumtura. Por edhe burrat duan të jenë të lumtur. Nëse ai nuk ndihet i dashur apo i vlerësuar, mund të shkaktojë çështje serioze të ndarjes në martesën tuaj.

Ashtu si gratë, edhe burrat kërkojnë pak kohë për vete. Inkurajoini në aktivitete si mekanika, sporti, kopshtari etj. Koha e duhur për hobi është e shëndetshme për marrëdhëniet në tërësi.

Burrat dhe gratë janë të ndryshme, por kjo është ajo që i bën martesat të forta. Si gruaja e tij, ju duhet të punoni për të ndihmuar burrin tuaj të jetë më mirë çdo ditë. Pa këtë mbështetje, ju jeni duke punuar vetëm për t’u kujdesur për veten në mënyrë të pavarur. Ndërtimi i një jete së bashku merr mirëkuptim nga të dyja palët.©gatuajshendetshem/m.c./

 

(Visited 704 times, 1 visits today)