Domingo, 20/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

4 Rregullat e tryezes së iftarit

4 Rregullat e tryezes së iftarit

– Te ftohen ne keto tryeza njerez te ditur (per fene) dhe te lihet nje kend i posatcem per shperndarjen e librave dhe fletushkave te dobishme.

– Te mos shperdorohet ushqimi dhe ai ushqim qe tepron, tu shperndahet shtepive ne nevoje.

– Mire-organizimi dhe servirja e atyre ushqimeve qe nuk jane te demshme.

– Te mos behen (iftaret) me para zekati, sepse ne mesin e atyre qe marin pjese ka njerez qe nuk jane fukarenj, madje ndonjehere edhe jomuslimane.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Tags:
Top