Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

4 Melekët e mëdhenj

4 Melekët e mëdhenj

4 melekët e mëdhenj

– 
Xhibrili – sjell shpalljet
– 
Mikaili – sjell rizkun
– 
Azraili – merr shpirtërat
– 
Israfili – i frynë “surit” Ditën e Kijametit dhe të Ringjalljes

(Visited 206 times, 1 visits today)
Top