Segunda-feira, 24/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

4 llojet e pacientit4 llojet e pacientit
4 llojet e pacientit
 
1.Pacienti i cili nuk pranon qe eshte i semure por ne fakt ai eshte i semure. (ky eshte me i veshtire )
2.Pacienti i cili pranon qe eshte i semure por nuk pranon mjekimin. (ky eshte i veshtire)
3.Pacienti i cili pranon qe eshte i semure por nuk beson qe sherohet. (ky eshte me pak i veshtire)
4.Pacineti i cili pranon qe eshte i semure por beson qe sherohet dhe kerkon sherimin adekuat per semundjen e identifikuar. (ky nuk eshte i veshtire aspak)
(Visited 7 times, 1 visits today)
Top