Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

4 gjëra e sjellin riskun

4 gjëra e sjellin riskun

– Katër gjëra e sjellin riskun:

  1. Namazi i natës.
  2. Bërja e istigfarit shpesh.
  3. Dhënia e lëmoshës.
  4. Përmendja e Allahut në mëngjes dhe mbrëmje.

(Visited 496 times, 1 visits today)
Top