Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

4 gjëra e sjellin riskun dhe 4 të tjera ndërpresin riskun

4  gjëra e sjellin riskun dhe 4 të tjera ndërpresin riskun

Katër gjëra e sjellin riskun:

1.Namazi i natës.
2. Bërja e istigfarit shpesh.
3. Dhënia e lëmoshës.
4. Përmendja e Allahut në mëngjes dhe mbrëmje.

Katër gjëra e ndërpresin riskun:

1.Gjumi i mëngjesit.
2. Mos falja e namazit nafile shpesh.
3. Përtacia.
4. Tradhtia.

 

(Visited 1,616 times, 1 visits today)