Terça-feira, 26/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

4 Fjali të urta motivuese

4 Fjali të urta motivuese

Nuk është më rëndësi të jemi të përkryer, por me rëndësi është të mos tradhëtojmë, të mos i shfrytëzojmë të tjerët dhe të mos shkojmë tek njerëzit vetëm kur kemi nevojë.

Njeriu që më së shumti meriton dashurinë është ai që kur të sheh të mërzitur afrohet tek ti dhe përpiqet të të bëj të qeshësh.

Nëse një person të do dhe kujdeset për ty, përpiqet të lumturojë, mos i rri ballë me ftohtësinë tënde.

 

Pasha Allahun, ta dish se jeta është me raste dhe jo çdo herë që shkon një person vjen tjetri sikurse ai.

Gruaja

Nëse gruaja e ndjenë se bashkëshorti i saj e do, lëvizë kodrat për ta lumturuar atë, por nëse ai e keqtrajton atë, e varrosë nën të njejtën kodër.

 

Përkthim : Valdet Kamberi

(Visited 86 times, 1 visits today)
Top