Terça-feira, 20/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

3 vetëve Allahu nuk ua refuzon përgjigjen

3 vetëve Allahu nuk ua refuzon përgjigjen

3 vetëve Allahu nuk ua refuzon përgjigjen

Ka thënë profeti Muhamed – alejhi selam:

“ Tre vetëve Allahu nuk ua refuzon përgjigjjen lutjes:

Përkujtuesit të madh të Allahut,

njeriut që i është bërë padrejtësi

dhe prijësit të drejtë.”

E përcolli El-Bejhaki në “ Shuab” dhe e saktësoi Albani në “ Es-sahih”, nr. 1211 dhe “ Es-Silsiletu”, nr. 364.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Top