Terça-feira, 27/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

3 sugjerime vellazërore për Shqiptarët e dashur në Shkup dhe më gjerë nga hoxhë Elvis Naci

3 sugjerime vellazërore për Shqiptarët e dashur në Shkup dhe më gjerë nga hoxhë Elvis Naci

3 sugjerime vellazërore për Shqiptarët e dashur në Shkup dhe më gjerë.
1. Mos u frikeso nga vdekja se ajo eshte caktuar kur don i Madhi Zot dhe asnje fenomen natyror nuk e ndryshon ate.
2. Perfito nga realiteti i termeteve per tu bere me i devotshen dhe lidhur me shume me Krijuesin!
3. Çdo sprove kalon me kerkim falje dhe lutje te sinqerta. Zoti i Gjithesise na mbrofte te gjitheve!

(Visited 54 times, 1 visits today)
Top